Am primit niste crapi frumosi si am oscilat intre saramura si crap la cuptor, pana la urma am ales sa fac doi la cuptor si pe restul o sa ii fac saramura.
Pestii i-am crestat putin din loc in loc, si i-am pus intr-un vas cu putin ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cateva felii de lamaie, cativa catei de usturoi cu tot cu coaja, doar zdrobiti putin cu lama cutitului, sare piper.
Cum am mai zis, vinul ramas in sticle il congelez si il folosescla mancare. Ca aici.
Am mai pus cateva cepe verzi si un ardei gras, am pus staniol peste vasul roman si l-am bagat in cuptori, pe piatra de granit incinsa. Dupa jumatate de ora am scos staniolul si l-am mai lasat 15 minute sa se rumeneasca.
Gata, simplu!
harlau625
14 iunie 2013 at 6:39 am
Bune si mancarea, si articolul si fotografiile! Felicitari!
Bogdana
14 iunie 2013 at 8:21 am
Multumescu frumos! 🙂
Laura @ Transylvanian Kitchen
28 iunie 2013 at 11:43 am
Ce bine-i sta in vin, crapului 😉
Bogdana
28 iunie 2013 at 8:19 pm
Si unde mai pui ca ii si place 😀