Vine Patsele, poate aveti nevoie de inspiratie
Drobul de miel e primul pe lista, dupa stufat, cand vine vorba de Paste.
Fara drob parca pastele nu e chiar paste 🙂 Se face simplu, si e un aperitiv tare gustos.
Avem nevoie de organe de miel, o bucata de carne (poate fi si de pasare) oua, ceapa si usturoi verde, cate 3-4 legaturi din fiecare, marar, patrunjel, cate o legatura, cateva linguri de smantana, 100 g unt, o felie doua de paine mai uscata inmuiata in lapte, piper si sare.
Organele se spala bine, inima se taie si se curata de sange iar rinichii sau bobricii cum le zice in oltenia, se taie si se pun in apa cu otet pentru 10-15 minute, apoi se pun la fiert in apa rece ccu sare.
Nu trebuie fierte mai multe de 10-15 minute, se scot si se lasa putin la racit.
Se taie marunt usturoiul, ceapa si verdeturile.
Carnea se…
Vezi articol original 194 de cuvinte mai mult