RSS

Paste (de) Martisor.

10 Mar

Am facut paste cu sfecla rosie coapta, nu mai facusem niciodata si s-au potrivit perfect cu perioada in care suntem.

paste martisor

Aluatul pentru cele albe este cel clasic, un ou si 100g faina, am pus integrala. Pentru aluatul cu sfecla, am folosit un oua, doua linguri de sfecla rosie coapta in cuptor, data pe razatoarea mica si aproximativ 220g faina, tot integrala.

IMG_1449

Dupa ce am framantat aluatul, a iesit o bila rosie si frumoasa de as fi mancat-o asa🙂

IMG_1454

Le-am lasat sa se odihneasca in folie alimentara vreo 10-15 minute.

IMG_1466Apoi am pus masina de paste la treaba.

IMG_1488

Pastele se usuca la temperatura camerei, cateva ore. Pentru buburuza din dotare ele-am facut bucati mai mici sa le poata manca singura si le-am pus intr-o cutie metalica, se pot pastra foarte bine si in punga de hartie.

pastesfeclarosie

Sa aveti o primavara minunata!

 

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: