RSS

Muschi umplut.

04 Ian

Am mai gatit eu cate ceva de cand a aparut G in viata noastra dar nu m-am invrednicit sa postez nimic, fie uitam sa fac poze, fie alte motive

. De revelion am facut acest muschi umplut si m-am gandit sa incep in forta anul.

MMuschiul e de vita si cum am aveam niste „porcarii afumate” bio si „mamamade” m-am gandit sa imprietenesc porcul cu vita. Bine, ele era deja prietene deja din carnat dar acum am dus-o la pasul urmator🙂

 

porcariiafumate

Asadar am „desfacut” muschiul si in el am pus niste cascaval edam, cateva felii de ardei gras spanac si evident o bucata de carnat bucovinean, afumat cu drag

IMG_0394

Am strans bine muschiul sa nu se piarda nimic, am infipt 10 scobitori, pe numaratele ca sa stiu cate trebuie sa scot.

IMG_0398

Initial am vrut sa il invelesc in staniol dar mi-am amintit ca pe langa faptul ca e toxic (cica) se poate lipi de carne asa ca l-am pus in hartie de copt si apoi staniol. Asta ca sa isi pastreze forma. Dupa vreo 15 minute la cuptor, l-am dezbracat sa se rumeneasca.

Dupa inca vreo 10 minute a fost gata minunea, Bun, bun.

FullSizeRender

Si interiorul, poza facuta in fuga la revelion.

20141231_224404

Sa aveti un an colorat si aromat ca povestea de mai sus😉.

 

Etichete: , , ,

One response to “Muschi umplut.

  1. Adrian Yogoshima

    5 Ianuarie 2015 at 5:41 am

    De când ascult la Nşutv pe Dr.Virgiliu Stroescu mănânc cu poftă,dar mai puţină carne.Peşte mai mult legume şi fructe,bugetul cheltuielilor sare în sus.

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: