RSS

Cum ajunge lumea la mine XI

07 Feb

de unde provin puii cu carne galbena – de la policolor
aranjament la oua plute – hm?
cum as putea sa reciclez sarmalele – fa-le friptura ori cozonac
cum fac aluatul la blender – apesi pe buton
gura mestec lingura amesteca – goooood girl!
a mesteca in cafea – da, sa mesteci ceva si sa scuipi in cafea e o alegere buna
cum se pun semintele in paine – individual
la ce se foloseste carnea tocata – in general la gatit dar oamenii au tot soiul de idei
vreau si eu intrebari pentru oracol – ai uitat sa spui „te rog”
cum se mureaza varza in 2-3ore – de mana cu Mafalda
daca carnea tocata pentru carnat a prins miros – daca e ceva dior, te-ai scos
cum iese mirosul din carnea de oaie – la fel cum a intrat
ce sa pun la un aperitiv ca sa arate cat mai bine? – niste garoafe, cateva paiete si eventual niste fond de ten
cu ce se mananca raciturile – cu gura, sau cu cozonac
ce fac sa nu se lipeasca cartofii prăjiti – nu mai pune glue in tigaie
daca mananci inele de calamari expirate – esti dus cu capu’
cate sarmale ies dintr-un kg de carne – o oala
cum se face păstrăm de oaie – pastrati?
ce culoare are pastrama de capra – verde

am pastai dovleci cartofi ceapa ardei ce mincare da fac –  supa cu galuste

ce pot face daca dulceata s-a ingrosat prea tare – mai pune apa

am pus o carafa de apa 400 de zahar .. ce tresa mai pun pt dulceat de nuci verzi –  nimic, poate o tresa
vodafone este o retea de cacat – fix
cum sa refac dulceata prea fluida – pune faina
mi-a ramas varza murata de iarna – laudaroaso
cum se baga castraveti in saramura – cu vorba buna
cum imi dau seama daca dulceata de nuci e gata – o intrebi
daca+nu+sa+topit+zaharul+din+compotul+de+visine+ce+se+intampla – se intampla ca nici gramatica nu a facut nimic pt. tine
cum se gatesc mugurii de pin –  la gratar ies cel mai bine
dulceata de nuci am fierto prea tare – brav-o
e bine sa pui borcanele cu fundul dupa ce ai pus dulceata – noi le punem cu mana dar daca tu ai dezvoltat abilitati speciale…
cum se planteaza graul in ghiveci – cu penseta
da doamne sa vina seceta – la tine in cap e deja
la munte unde as putea campa cu cortul dar nu doresc in camping,ma puteti ajuta? – ..domnule google, va rog eu frumos.
ceai de radasca – ceai de gandaci de colorado
hartie ambalat cu buline multicolore – pe google?
dulceata de nuci cu zahar gelifiant –  un fel de n-ar mai fi

cea mai mare druga de porumb – chiar druga? adica nu mai exista nimic altceva care sa te satisfaca?
se baga bezeaua la cuptor –  se baga
burta de vita se pune in ciorba cu striatiile acelea? – Doamne fereste, se rade cu lama inainte
iaurt oua si gris – oja, ruj, fard
de ce fierbe apa an borcan la cielo – an borcan de la caldura dar an cap de la prostie
cum se traieste in serbia cine stie – ca-n sanu’ lu’ Avram.
vreau sa vad cizme cu gauri – asta e un soi de fetis?
bilute din gogosi unse cu unt si tavalite prin zahar,nuci si scortisoara si puse la cuptor – bine
tiramisu fara mascarpone cu frisca – vin fara struguri
dulciuri rapizi – bine ca ai si tu acces la internet
cum se pot face pulpele si peptul de pui –  destul de delicat dar genetica evolueaza, ale tale nu-ti mai plac deloc?
cartofi infundati cu branza – bine ca nu sunt troieniti
rețete pentru limba română de porc carnati – recunosc, m-ai pierdut
in ce categ intra lucrul manual? crosetat – facere de bine

Anunțuri
 
4 comentarii

Scris de pe 7 Februarie 2014 în Uncategorized

 

4 răspunsuri la „Cum ajunge lumea la mine XI

  1. bazilul

    7 Februarie 2014 at 5:16 pm

    stiu ca e un comentariu evident, dar ” :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) „

     
  2. gaby_d

    7 Februarie 2014 at 11:36 pm

    Am ras cu poftaaaa!!! :)))))

    Mi-a prins bine inainte de culcare :D.Multumesc >:d<

     
  3. beta brigytte

    10 Februarie 2014 at 9:46 am

    vaaaai, am ras cu lacrimi!!

     
  4. Bogdana

    10 Februarie 2014 at 11:32 am

    Ma bucur tare ca v-am descretit fruntile, oamenii sunt fermecatori, trebuie sa recunoastem 🙂

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: