RSS

Tortilla rapida.

10 Apr

Dimineata voiam sa fac o omleta cu verziturile pe care le mai aveam prin frigider ca sa nu se ofileasca, Pana la urma a iesit un soi de tortilla spaniola fooooooarte buna.

tortilla

Am folosit: 5 oua, 3 cartofi nu prea mari, o legatura de ceapa si una de usturoi verde, cuburi de ardei kapia congelat in toamna, o mana de loboda rosie, ratacita si ea pe acolo, putina leurda, niste marar, ceva patrunjel, sare si piper.

In mod normal la tortilla cartofii se taie bastonase si prajesc separat. Eu i-am taiat felii subtiri si i-am prajit in putin ulei apoi am adaugat restul verziturilor taiate nu prea marunt si le-am lasat sa se caleasca putin. Usturoiul si mararul au dat o nota faina acestui preparat spaniol.

tortilla1

Dupa ce s-au calit un pic am pus ouale batute bine cu putina sare si piper.

tortilla2

Am amestecat cam un minut ca sa se omogenizeze totul si sa nu se lipeasca de tigaie. Cand s-a coagulat oul bine, am intors-o pe partea cealalta si am mai tinut-o un minut. Asta-i tot. Delicioasa.

Tortilla ca la mama ei, am facut alta data dar si metoda asta mai rapida e la fel de buna.

Pe asta am mancat-o cu salata verde. Ne-am luat ratia de vitamine pe ziua de azi numai la micul-dejun🙂

tortilla3

 

 

 
Un comentariu

Scris de pe 10 Aprilie 2013 în Preparate rapide

 

Etichete: , ,

One response to “Tortilla rapida.

  1. aphextwinz

    10 Aprilie 2013 at 3:31 pm

    asa, asa … ma si gandeam ce are tortilla cu verziturile, dar acum am inteles. cartof & oua power forevah!

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: