RSS

Somon cu sos de mustar.

19 Mar

Medalionul de somon se prepara in 5 minute. Sanatos, gustos, rapid.

somon

Am folosit: doua medalioane de somon, o crenguta de rozmarin, doua linguri de ulei de masline, sare si piper.

Pentru sos am folosit: doua linguri mai mari de smantana, o lingura de vin alb, o lingurita de mustar de dijon si una de mustar dulce. Toate astea amestecate si date un clocot, daca e nevoie se poate pune si putina zeama de lamaie. Mai simplu nu se poate🙂

Somonul sarat, piperat si cu rozmarinul pus in frunte.

somon1

Cele doua linguri de ulei le-am pus intr-o tigaie incinsa, am pus medalioanele si le-am acoperit cu un capac, le-am lasat cam doua minute si ceva pe fiecare parte. Gata.

Le-am mancat cu sosul despre care ziceam si cartofi natur.

somon

 

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 19 Martie 2013 în Preparate rapide

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: