RSS

Necuvinte – piesa de teatru.

18 Mar

Aseara am fost invitati la piesa „Necuvinte” care se joaca la „Teatrul de pe Lipscani”

necuvinte-la-compania-de-teatru-passe-partout-dan-puric-i83852

Recunosc ca am fost destul de suspicioasa cand am auzit ca este vorba despre o piesa muta. Inca dinainte sa inceapa insa ne-a fost spulberata orice temere. A fost o ora si jumatate petrecuta in cel mai frumos fel posibil. Am ras cum n-am mai facut-o de foarte multa vreme. In piesa joaca patru actori, toti tineri si foarte, foarte buni. Vladimir Rusu, Ana Pepine, Adrian Nour si Toni Dumitrescu.

Adrian Nour insa ne-a cucerit definitiv, atat talent intr-un singur om, mai rar. Este un complex de talente, canta, danseaza, joaca. Omul este efectiv genial, are o expresivitate care te binedispune chiar si fara sa faca nimic.

Piesa nu este o piesa, sunt multe piese scurte adunate intr-un tot. Ne-a placut punerea in scena, muzica, prezentarea, ,au fost chestii inedite. Chiar si finalul este unul deosebit. Este o  producție a Companiei de teatru „Passe-Partout Dan Puric”.

Mai jos este descrierea piesei, facuta de Adrian Nour.

Necuvintele sunt gesturi simple, priviri, momente de liniște, imagini care reușesc să transmită mai mult decât o sută de cuvinte goale… Cred că doar prin necuvinte mai putem lupta împotriva „fast-life”-ului pe care îl trăim în fiecare zi, împotriva zgomotului, împotriva a tot ce ne ține departe de noi înșine. Pentru că „liniștea este începutul curățirii sufletului”, ne-am propus să tăcem timp de o oră și ceva comentând cu umor, dar și cu sensibilitate, lumea ce ne înconjoară. Vă așteptăm la liniștire! (Adrian Nour) ”

Ei intr-adevar si-au propus sa taca dar sa ii faca pe cei din sala sa rada in hohote, pe noi ne dureau falcile 🙂 Este insa o piesa care inafara de hohotele de ras pe care ti le provoaca, te trage de maneca si te pune sa  constientizezi ca totul este  prea  „pe repede-inainte” sa te cauti pe tine si sa iei aminte..

Va recomanda cu toata responsabilitatea piesa asta, urmatoarea reprezentatie este pe 13 aprilie.

Fotografia e luata de pe site-ul vinsieu.ro

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 18 Martie 2013 în De-ale mele

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: