RSS

Cum ajunge lumea la mine – VIII

11 Oct

galustele se umfla in sus sau in jos? – iti imaginezi ca nu mi-am pus niciodata problema asta? Ce relevanta are?
cind fermenteaza bulionul din capia ce trebuie sa faci? – acelasi lucru ca atunci cand fermenteaza bulionul de rosii
are ceva daca albusurile batute nu se intaresc – da, apa cel mai probabil
cate gogonele incap intr-un bidon de 35 l – cate gogonele sa mananci?
mancare de frunze de sfecla – im? atat de mare sa fie criza?
keceap de casa – che-ciap de casa
termopane peste tot – in stanga termopane, in dreapta termopane, in fata termopane si culmea, chiar si in spate tot termopane, e clar, esti intr-o cusca
cum se face slibovita – hehehe, cu rabdare si zeama de varza
ceapa calita cu bulion – sper sa iti pot pune intr-o zi poze cu etapele
carne zaraza – carne? cantec e, bautura e, da’ de carne n-am auzit, canibal?
cum tai varza – cu unghiera cred ca iese fina
auzul de ploaie – auzul de ploaie se aseamana foarte tare cu auzul de ninsoare dar e ceva mai slab decat auzul de soare
pot sa pun castraveti pentru iarna in galeti de pla – pla? cere?
ce trebuie facut ca frisca sa fie tare si sa nu se inmoaie? putin aracet rezolva problema in plus, nici la culoare nu se vede diferenta
ce poti face din faina – nimic, zau, daca ai ajuns sa te intrebi asta iesi repede din buctarie  si sigileaza usa
cum se pune gogonele castravet si conopida lamurat in bidon de plastic – se pune singure daca le canti maneaua potrivita
ce sa fac daca aluatul de galuste cu prune se lipeste – lipeste-l inapoi
cum e viata la tara? – vezi ca nea duiliu poate sa te lamureasca
frunzele de fasole sunt bune pentru sarmale iarna – din frunze uscate ies cele mai bune sarmale
cum se baga castraveti cu sare – sa ii bagi cu sare? nu ustura?
se baga conpida simpla pt iarna – unde Doamne iarta-ma sa bagi conopida aia?
am pus gogosari la otet si au facut – wow
ce sa faci cand nu fierbe fasolea – cautarea asta ma urmareste dar raspunsul e mereu acelasi, aprinde focul
fleicadeporccuvarzaalba – poftabunasisanespuicumaiesit
slanina de porc miroase a vier carnea nu – imhi, slanina a fost mai aproape de vier, daca ma intelegi
ce sa fac atunci cand imi fermenteaza gogosarul – de-a lungul timpului am auzit tot felul de formule de alint/adresare dar gogosar nu, recunosc, insa asta cu fermentarea face toti bani, si zici ca ti-a fermentat gogosarul, ha?
cea mai buna bucatica dintr-un porc carnea de la cap – ceafa de poooorrrc!
cata apa si faina pun la o paine de casa – pai zic eu ca 2-3 litri de apa si 5-6kg de faina ajung
se pune apa cat sa fie la nivelul cartofilor – exact, cartofii nu stiu sa inoate asa ca e o masura de precautie binevenita
prajitura cu piscoturi si crema de vanilie si ciocolata dr.oetker fara frisca -te lauzi?
cand gasesti coaja de nuca in perna – da’ unde dormi matale?
castravetii mirati se pot pune in borcane de plastic? – si cei care nu se mira se pot pune tot acolo
cum spalam carnea pui miroase – hai ca mai ai dreptul la doua incercari

 
5 comentarii

Scris de pe 11 Octombrie 2012 în De-ale mele

 

5 responses to “Cum ajunge lumea la mine – VIII

  1. aphextwinz

    11 Octombrie 2012 at 7:33 pm

    io de ce nu mai am din astia? mama lor de legionari, s-au mutat.

     
    • Bogdana

      11 Octombrie 2012 at 7:41 pm

      Pentru ca eu ii primesc cu bratele deschise, ii asez la masa si ii ospatez😛

       
  2. Zazuza

    17 Octombrie 2012 at 5:15 pm

    cat de tare este posteru alaaaaaaaaaaaa!!!

     
    • Bogdana

      17 Octombrie 2012 at 5:37 pm

      Daaaa, l-am vazut intr-o cabana de munte acu multi ani.
      Zuzo, ce se intampla cu blogul/blogurile tale?

       
  3. Magda Adina

    29 Octombrie 2012 at 1:37 pm

    Iuffff , ce m-am amuzat cu postarea asta !!! :))😉

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: