RSS

Rulouri de pui cu sos camembert

18 Ian

N-am mai gatit de ceva vreme, recunosc, azi am facut rulouri de pui umplute cu „verdeturi” adica ciuperci, spanac si ardei copt.

IMG_0441

Un piept de pui, l-am taiat in doua jumatati si am incercat sa tai fiecare jumatate cat mai subtire, (ca si cum ar fi fost impaturit in trei si l-am despaturit) apoi am batut-o cu ciocanul dar foarte putin, mai mult ca idee🙂 sarat piperat si cu putin usturoi pudra.

Am pus ciuperci proaspete, ardei copt, din toamna si spanac congelat, de altii🙂

Intai asa

si o data asa

L-am rulat cu grija (daca e nevoie puteti folosi scobitori) si l-am pus intr-un vas in care in prealabil am pus un pic de ulei, apa, sare, piper, cimbru si cateva linguri de vin.

L-am pus la cuptor la foc mediu si din cand in cand le-am mai stropit cu sosul din tava. Dupa ~30 minute sunt gata.

Ca sa nu se plictiseasca rulourile si ca sa ne bucuram papilele, am facut si un sos cu camembert, pentru prima data, delicios, parol. Nu am pus ceapa, am pus doua linguri din sosul in care s-au facut rulourile intr-un vas mai mic, apoi am pus 100ml lapte, 250g branza camembert, fara coaja, si la foc mic am amestecat pana s-a topit branza, am pus doua linguri de vin alb, sare, piper, nucsoara, un catel de usturoi taiat marunt, mergea si o lingura de smantana, nu aveam. Am pus si o lingurita de faina dar nu e musai.

E bun, nu-l mai laud  :)

 
3 comentarii

Scris de pe 18 Ianuarie 2012 în Mancare gatita

 

Etichete: , , ,

3 responses to “Rulouri de pui cu sos camembert

  1. aphextwinz

    19 Ianuarie 2012 at 7:57 am

    ooo yeeeeeah. sosu ala cu branza si lapte e cel mai simplu, mie imi place cu branza mucegaita din ailalta (tip roquefort). si mie nici nu mi se pare ca ii trebuie musai ceapa.

    nu zic mvai, se face, caci pornim pe cacarile patriei si nu se mai face decat o supa si o mazare, asa ca poti trimite prin posta rapida (daca mai ai ce)😀

    (io ma bag in seama dimineata ca ma trezi tuta planetei, ca mama ce as mai dormi)

     
  2. aphextwinz

    19 Ianuarie 2012 at 7:58 am

    c=)) scuzi, cacarile = cararile =))

     
  3. Bogdana

    19 Ianuarie 2012 at 8:56 am

    :)) eu am vrut sa vad cum se vad culorile😛
    si sosul buun, da, camembert aveam de ala am pus, data viitoare am zis sa incerc cu gorgonzola, nici mie nu mi se pare ca ii trebuie ceapa, ba chiar mi se pare ca nu ii trebuie🙂
    pe unde haladuiti?

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: