RSS

Cum ajunge lumea la mine.

11 Ian

Din seria „ce mai cauta lumea pe google” si cum au dat unii de mine🙂

Pe multe le-am ratat, m-am amuzat la vreme respectiva dar nu le-am retinut, poate o sa le caut candva si o sa fac update🙂

Pe primul loc, de departe este „crema de branzica dulce pentru prajituri de post”

in primul rand va rog sa remarcati ca e branzica, nu branza (nu mai pot cu diminutivele astea, branzica auzi) iar branzica asta trebuie facuta crema, ma mir ca nu e cremuta pentru o prajiturica de postulet, de ce doamne iarta-ma se mai chinuie daca nici macar nu stiu ce inseamna ceea ce vor ele sa faca?

asta imi aminteste de o vecina care m-a rugat sa citesc ingredientele de pe punga ei de „inele de calamar pane” ca vrea sa stie daca au ou ca ea tine post si o intreb ce importanta are daca au ou sau nu in conditiile in care oricum vorbim despre fructe de mare, cica fructele de mare sunt de post…

urmeaza „poze cu mine de bogdani de 14 ani” omul asta cauta pe google poze cu el, de ce o fi crezut ca eu am poze cu el, si nu orice poze ci de 14 ani🙂

apoi cineva care cauta „ce mancare sa fac cu niste bucatele de carnita de porc”

din nou observam ca nu avea bucatele de carne, avea bucatele de carnita, oare erau dintr-un porcusor? ce poti sa faci cu niste bucatele de carne de porc? masca de fata

„otetul pus la fiert in carne” recunosc, n-am inteles nimic Nici macar daca ar fi sa inversez, de ce ar fierbe cineva carnea in otet? Astia mananca hoituri?

Apoi, cineva a cautat „incalzit mancarea gatita” daca trebuie sa iti spuna google cum sa incalzesti mancarea sau daca sa o incalzesti eu zic ca mai bine suni la o pizzerie🙂

„la ce sunt buni castravetii acri”  aici recunosc ca as avea cateva idei :))

„ce sa pun in blat sa se bata albusurile” nu am inteles nici cautarea asta, poate ar trebui sa puna albusuri si in ele un mixer?

„din greseala am pus sare de lamie in tort cu gelatina” aici ce mai poti zice? nasol moment.

Mi-a amintit de un prieten care a vrut a prajeasca cartofi si a pus otet in loc de ulei, de doua ori🙂 si de o fosta colega de liceu care a facut un blat de tort, care a crescut extraordinar si cand l-a scos s-a facut cat o foaie de placinta, uitase sa puna faina😛

„cum se face chisca si vreau sa vad poza” parafrazandu-l pe morrison asta e un soi de „we want the world and we want it now”🙂

„ce inseamna nuca tocata marunt” ce ar putea sa insemne? nuca tocata marunt, cauta dimensiuni, mm?

si asta e cireasa de pe tort „prajitura cu nimica” banuiesc ca o mancase deja🙂 Cat de simplu stau lucrurile si lumea se chinuie cu diete de tot felul cand poti manca tot ce poftesti daca pui „nimica”

Cautarea „ „datorita” sau „din cauza” „ m-a bucurat, recunosc, inseamna ca mai exista speranta

Si in acelasi ton, cam cat de batut in cap sa fii?

Si maxima zilei

You think 7 years is bad for breaking a mirror? Try breaking a condom.

 
25 comentarii

Scris de pe 11 Ianuarie 2012 în De-ale mele

 

25 responses to “Cum ajunge lumea la mine.

  1. Felicity

    11 Ianuarie 2012 at 9:30 pm

    foarte tare :))

     
  2. yogoshima

    12 Ianuarie 2012 at 7:19 am

    Poate o vibratie Main,principala, misterioasa care conecteaza alte vibratii inpreuna ?

     
  3. Zazuza

    12 Ianuarie 2012 at 9:17 am

    stai asa, ca iti dau copy-paste de la cautarile cu care mi-am delectat prietenii zilele astea (le-am promis ca le fac rubrica saptamanala, niciun show de comedie nu poate tine pasul cu astia :D):
    pe langa mazare ce mai trebuie facut – dansul ploii, ca uite, tot e seceta
    prajiturile nu cresc in cuptor – dar nici in copaci
    piure de cartofi se face cu mixerul – corect! si astfel devine utilizabil si ca lipici
    sangerete e bun de mancat – desigur, te poti si spala pe cap cu el, pentru un par mai lucios, mai soios
    ciolan afumat plasa – daca era expirat, clar! ti-ai luat si plasa, si teapa
    poze cu pisici împreuna – ne pare rau, avem doar separat
    viena italia – nota 2, stai jos
    salzburger nockerl in salzburg – daca nu aici, atunci unde?!
    cum ajungi la beraria stiegl in salzburg – mai important mi se pare cum pleci de acolo
    fluturi in stomac – decat crampe, zic ca mai bine insecte
    cum se fac salate din telina – cu grija
    vasele din silicon toxic in bucatarie – astept vesti despre alea de botox
    clafutis retete romanesti – romanul s-a nascut… francez
    cu ce se mananca ridichea – [speechless]
    sprotul afumat e bun? – doar ala beat crita
    ce mananca un copil istet – mai bine sa manance ma-sa, ca are nevoie
    orez cu legume vegetarian – lasa, ma, porcu in pace!
    imagini de iarna cu flori – ai gresit continentul
    unde mananci snitel in viena – pe unde apuci sau pe unde te tine buzunarul
    cum sa gatesti costite de oaie – cu untura de porc
    dovleac copt pentru ce e bun – pentru nimic, lasa-te
    ciorba cu creier si carnati – [speechless, vomit]
    ce e ala scrub – o chestie!
    a facut cineva curcan umplut – da.
    locul 1 cu coronita merge la persoana care a cautat: „supa de rosii daca nu am rosii”. va dorim bafta! ah, da, si pofta buna :))

     
  4. Zazuza

    12 Ianuarie 2012 at 9:18 am

    eu ma mir mereu de cautarile astea. unele sunt… de-a dreptul pur si simplu. la inceput ma enerva cantitatea de ineptii, pe urma am vazut ca inregistreaza un mare succes in calitate de bancuri si m-am relaxat😀😀

     
  5. Zazuza

    12 Ianuarie 2012 at 9:22 am

    ps: remarcabila este si cautarea inregistrata pe mai multe bloguri „cat inseamna 250 gr”. vorba unui prieten, pai cat sa fie, fo 300 asa😆

     
    • Bogdana

      12 Ianuarie 2012 at 9:45 am

      :)) la mine nu a ajuns
      dar 250 poate sa insemne si 200 asa, depinde ce cantaresti :))

       
  6. Bogdana

    12 Ianuarie 2012 at 9:44 am

    mare e gradina domnului
    eu ma uit si nu imi vine a crede ca e atat de multa lume dusa cu pluta🙂

    cea mai proaspata „de unde stii cand s-a racit blatul’ – ma gandesc ca dau astia la stiri

     
  7. aphextwinz

    12 Ianuarie 2012 at 12:33 pm

    Fataaa, iti las si link la final (daca e ceva nasol sterge tu) dar iti dau aia care is top pt mine de ani buni, iaca copipast si la final pun link, is multe si mai veki, repet, daca e ceva dilesti link:

    palete de creveti – d’alea nam

    retete piciorul caprioarei – n-am nici d’alea, decat cu moartea caprioarei

    par batran – si ce, daca e batran nu mai face pere?
    caii surii – cio fi aia?
    zacusca pentru colesterol – cu untura, fireste
    veverite tailandeze – porno
    diferenta intre carne fripta si carne prajita – pai una e fripta si una prajita
    fete pe biciclete ciudate – fara comentarii
    mojar lei – ha?

    macrou scrumbie – hotaraste-te nene

    terasat cerb din peturi – asta e geniala, care intelegi ce cauta zi si mie

    frunze depe munte poze – fara comentarii

    imagini alfabet legume usturoi – mama dada bubu gaga, asta cio fi vrut

    http://aphextwinz.wordpress.com/category/diverse/page/16/

    nu pleca, mai am una misto

    crocodil umplut – la asta recunosc, ma scarpinai in freza, io nu am scris despre asa ceva

    cand stiu ca e gata carnea de pui facuta – il intrebi. pe puiu

    purcelus din cartofa – ???

    am o gaina de casa – felicitatiuni

    munie de mare – nu ma intrebati ca nu stiu nici ce e munia de munte, dar aia de mare

    sunt multe, las linc, ca nu imi fac reclama la nimica, jeniale, mai caut azi, imi dadusi o idee de frecat menta :))

    http://aphextwinz.wordpress.com/2010/09/18/pentru-happy-iata-dupa-ce-cuvinte-fraze-sau-aberatii-cautate-in-google-se-ajunge-la-mine-pe-blog/

     
    • Bogdana

      12 Ianuarie 2012 at 12:54 pm

      tot de la tine

      cum se ia carbuni de pe vasele de tuci? – de unde or avea astia frate net?🙂🙂🙂

       
  8. Zazuza

    12 Ianuarie 2012 at 1:43 pm

    :)))))))))))))))))))))))))))))

     
  9. Zazuza

    12 Ianuarie 2012 at 1:50 pm

    bai, am ras de mi-au iesit cautarile pe nas, ma doare in gat de atata hahaialaaaaaa, Doamneeeeeeeeee! statz sa va mai dau si de la mine:

    cum mancam guliile – cu grija
    cel mai bun sos de paste – al meu, desigur!
    cea mai buna placinta cu dovleac – tot a mea
    foamea 19 – asta nu stie sa scrie 1900 cred
    reteta gaspacio soup – de mare angajament esti!
    pui de curte la cuptor legume – n-avem decat de crevedia la oala cu fructe
    salate fasole uscate – doo oo moo
    galuste salzburg – le-au facut monument?!
    mancare de mazare buna-buna – avem doar foarte buna. Se pune?
    idei cum sa imi ordonez lucrurile in bucatarie – ia-ti o pisica
    Friptura cu mamaliga – pai da, ca mamaliga goala e nasola
    grase la plaja – ciudate fantezii mai ai, mai baiatule! Sau fato.
    clatite imperiale distruse – copirait, bah!
    kaiserschmarrn (clatita imperiala distrusa) – io-s de vina aici, recunosc
    Muzica simpla – avem doar complicata
    mancare de guli – guli guli buli buli
    cum faci un bulgare de zapada rotund – eviti sa il faci patrat
    dinkel denumire – huh?!
    salata de telina fiarta cu maioneza – bafta la fiert maioneza
    poze de la multi ani pentru georgiana – avem doar pentru ioana, mariana si gabi
    gulas zazu – hai ca astea ma magulesc
    ceva delicios cu cartofi – o bataie?!
    ou prajit cu – cu grija
    supa de patlagele verzi – aoleooooooo!
    mura fruit gura – abscons!

     
  10. Bogdana

    12 Ianuarie 2012 at 2:25 pm

    :)) limba noastra-i o comoara🙂 cum ne fac ei zilele frumoase fara sa stie🙂

    apropos de faza cu „salate fasole uscate” am observat ca in moldova/bucovina folosesc

    fasole/fasuli fierte in loc de fasole fiarta – nu am inteles de unde si pana unde

    belti pe post de balti – dooh!

    mai exista si singularul carnatz…

    si cea care ma zgarie pe mine cel mai tare pe timpan ardel – cand aud ardel tot parul de pe sira spinarii se face ca al fedrei inainte de atac

     
  11. Zazuza

    12 Ianuarie 2012 at 5:09 pm

    ce e aia ardel?

     
    • Bogdana

      12 Ianuarie 2012 at 6:41 pm

      🙂 corect, in scris suna altfel, ardel e un singur ardei🙂

       
      • Zazuza

        12 Ianuarie 2012 at 7:14 pm

        LOOOOOOOOOOOOOOL

         
  12. Guvi

    12 Ianuarie 2012 at 7:30 pm

    loooooool

    vai ce rau imi pare ca n-am pastrat si eu cautarile astea!!!! tin minte ca una foarte tare a fost „romani arestati in germania” =))

     
  13. Guvi

    12 Ianuarie 2012 at 7:30 pm

    a, si mi-am mai amintit una: „pot sa pun conopida in ciorba de legume?” :))

     
    • Zazuza

      13 Ianuarie 2012 at 12:10 am

      nu, ca infloreste😆

       
    • Bogdana

      13 Ianuarie 2012 at 7:54 am

      Exclus, conopida se pune doar in ciorba de conopida.

       
  14. aphextwinz

    13 Ianuarie 2012 at 7:59 am

    Ai mei nu stiu de ce s-au cizelat, ma uitai mai de mult, nimic nene, nu mai sunt vremurile de alta data, asa ca mai puneti voi.

     
    • Zazuza

      13 Ianuarie 2012 at 9:31 am

      auziti, io am unu care cauta regulat „ciorba de pui pentru suflet”. i-as sugera si o fleica de porc pentru suflet, mici de oaie pentru suflet, slana cu ceapa pentru suflet si in principiu si alte preparate de carne pentru suflet😆. altfel, ar trebui sa scrie editurii care a publicat „supa de pui pentru suflet” sa adapteze dom’le titlul la realitatile carpato-danubiano-pontice, ca nu mai merge asa, etttteeeteeee comedie!😆

       
      • Bogdana

        13 Ianuarie 2012 at 12:56 pm

        asta cred ca e ultima scuza in materie, „nu mananc pentru mine, pentru papilele mele, pentru burta si curu meu, mananc pentru suflet”🙂🙂🙂

         
  15. Anca

    17 Ianuarie 2012 at 12:07 pm

    Absolut de fiecare data cand dau peste astfel de articole nu pot sa nu ma minunez. Si pana la urma ce ne-am face noi fara Google si a tot stiinta lui? :))

     
    • Bogdana

      17 Ianuarie 2012 at 1:39 pm

      hahaha, o sa revin cu ultimele „minuni”🙂

       

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: