RSS

Crema de sampanie.

08 Ian

Am facut-o rapid, nu aveam timp dar aveam musafiri.

 

O budinca de vanilie, 400ml sampanie (e vin spumant desigur, dar asa s-a impamantenit denumirea la noi, cine ar strica sampania sa faca crema? :P) 200 ml frisca lichida, doua linguri de zahar.

Am pus 350 ml.  de sampanie la fiert, in ceilalti 50ml am dizolvat budinca si zaharul si cand a inceput sa fiarba sampania am pus amestecul in ea si am amestecat pana s-a ingrosat, 5-7 minute.,Frisca batuta am incorporat-o in crema de sampanie dupa ce s-a racit.

Gata! Se poate folosi ca umplutura pentru prajituri ori poate fi mancata ca atare.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe 8 Ianuarie 2012 în Dulciuri rapide

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: