RSS

Bulion de ardei.

31 oct.

Iarna, o lingura de bulion de asta de ardei da o savoare aparte mancarurilor.

_MG_3408

Am cumparat doua kilograme de ardei, nici nu stiu in care soi sa ii incadrez, un fel de graso-kapia 🙂

Apoi le-am scos semintele.

Asta era ingrijorat ca ratase haloweenul 🙂

I-am dat prin robot, era mai comod decat prin masina de tocat, am pus o lingura de sare mare si i-am pus la fiert

Dupa doua ore la foc mic e gata. Simplu ca „buna ziua”. In borcane, sterilizat si in camara 🙂

 
6 comentarii

Scris de pe 31 octombrie 2011 în Fructe/legume conservate

 

Etichete:

6 răspunsuri la „Bulion de ardei.

  1. cat's kitchen

    1 noiembrie 2011 at 6:15 pm

    incet, incet se umple camara ta , bravooo!!!!

     
  2. yogoshima

    2 noiembrie 2011 at 12:00 am

    Cel putin arata frumosi si gustosi ca imaginatie.

     
  3. Zazuza

    2 noiembrie 2011 at 2:37 pm

    trebuia sa il dai la ziar pe ala uimit 😀 😀

     
  4. Bogdana

    4 noiembrie 2011 at 10:11 pm

    hehe Cat, daca ar fi dupa mine, as face sa umplu doua camari 🙂

    Zaz, da, sa il fac de ras :))

    merci Yogo

     
  5. anca irina

    25 august 2013 at 8:52 pm

    Bogdana sa stii ca eu fac acest bulion de vreo 3-4 ani si sunt tare incantata de gustul mancarurilor preparate cu acesta.Folosesc pt acest tip de bulion ardei gras,ardei Kapia si gogosar in cantitati egale.Ii spal,ii curat,ii dau prin masina de tocat carne si ii pun la fiert cu sare mare(nu stiu cantitatea dar de obicei evit sarea multa datorita mai multor probleme de sanatate.De regula eu adaug atat la bulionul de rosii cat si la cel de ardei 4-5 aspirine in functie de cantitate.Il pun fierbinte in borcane,insurubez capacele si…la paturica cu ele pana se racesc.

     

Lasă un răspuns către yogoshima Anulează răspunsul