RSS

Piept de pui cu vin.

01 Iul

Retetea asta a pornit de la o reteta a lui guvi dar am adaptat-o putin, in final a iesit o nebunie, parol

alemele 250

Ingredientele care au dus in final la rezultatul delicios sunt:

piept de pui, un fel de kaizer, ceapa, ciuperci, ardei iute, cimbru, ardei kapia, usturoi, branza f f uscata, smantana, vin alb, ulei de masline, sare, piper

pieptul de pui l-am taiat in felii subtiri, peste am pus sare, piper, cimbru si feliute subtiri de ardei iute

si l-am pus intr-o tigaie cu doua trei linguri de ulei de masline, mergea si unt, n-aveam, si doi catei de usturoi taiati marunt, l-am lasat un tigaie cate 3-4 minute pe fiecare parte, cand am intors-o am pus feliute de kaizer subtiri peste fiecare bucata, apoi,l-am pus intr-un vas termorezistent, deasupra am pus branza razuita

in uleiul ramas de la carne am pus ceapa taiata julienne, am calit-o un pic apoi kapia taiat rondele si peste un minut doua, am pus ciupercile si vinul, s-au impreietenit putin si apoi am pus smantana

sosul l-am pus langa pieptul de pui si am bagat vasul in cuptorul incins. Dupa aproximativ 20 de minute, gata de savurat, o explozie de arome care bucura.

 
 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: